dilluns, 9 de juny del 2008

Canvi Climàtic i desastres naturals

Al preguntar-li a la població de Bocairent si pensen que hi ha relació entre aquestes dues qüestions van respondre el següent:



Aquestes dades han estat analitzats per dos grups d'alumnes.

Per una banda Jaime y Sergio de 3r B han arribat a les següents conclusions



Nosaltres creem que la gent de entre 0 i 18 anys ho pensen més perque están concienciats i alguna persona els ha explicat tot açò dels desastres naturals, com es el nostre cas per exemple, nosaltres hem aconseguit entendre-ho gracies a l'institut on ens ho han repetit milers de vegades els mestres i tambe ens han fet fer treballs basats en aquest tema, com per exemple aquest, gracies a açò intentem agafar mitjos per a evitar-ho, però la gent que en l'institut o en l'escola no els ha parlat d'açò no tenen ni idea del problema que els suposa no sols a ells sinó al planeta sencer, com es el cas dels nostres pares i de la gent d'alrededor de 40 anys que creuen que tot açò es mentira i ademés estan poc informats o gens.

En conclusió creem que hi hauria que organitzar juntes de pares, reunions, etc. per a que almenys s'asaventaren del perill que corre el nostre planeta.


Pensem que deuria concienciar-se més del 50 per cent de la gent d'aquesta edad, per altra banda creiem que la gent que está concienciada no arrivaba ni al 40 per cent, així que si ho pensem detingudament creem que un 50 per cent està molt bé però pera a intentar evitar aquests desastres deuriem augmentar el nombre, i bastant, ja que el que uns no contaminen acaben fent-ho els demés.


Persupost!, sense durar-ho, creem que la educació ha influit molt en la forma de pensar dels jovens, i açò d'ací uns anys serà molt bo perque nosaltres serem els adults i ja estarem concienciats i els joves es concienciaran a l'institut,així hi haurà molta més gent amb les idees clares, nosaltres i els nostres fills ja que creem que aquest aspecte influeix directament en la forma de pensar dels jovens sobre aquest tema.

Conclusió

Pensem que aquest tema es molt important per a la gent de totes les edats perquè el planeta es de tots dona igual la nacionalitat, raça o edat, així també pensem que als instituts i a les escoles deurien de fer més parlades i parlar més del tema.

També creem que hi hauria de concienciar als adults ja que molts desconeixen el tema i ignoren el seu significat i la gravetat del problema i si el coneixen normalment estàn mal informats com han demostrat les últimes enquestes que demostren que la gent adulta desconeix la relació entre el cambi climàtic i els desastres naturals.

Per tant hi ha que ser seriosos en aquest tema i fer tot el posible cadascú la seua part i així intentar cambiar aquest futur tant deplorable que anuncien els experts.



Si vols saber més sobre aquest tema, fixa't en aquesta presentació



Presentació realitzada per Jaime i Sergio



Joan, Manel i Andrea de 3r A han pensat el següent:


Nosaltres pensem qu e els mes jovens pensen així per que a l'escola els Han explicat el que es el canvi climatic i les seues conseqëncies,per això la gran majoria han dit que si que està relacionat .si desde menuts els diuen que reciclem i que no contanimen quan sigen unes personetes ho faran. com a nosaltres ens han explicat en l'escola pensem que deuria de ser major ja que el canvi climatic i els desastres naturals estan molt relacionats,ja que esta desmostrat que quan s'està produint el canvi climatic els desatres naturals son mes grans.I les persones mes majors pensen així perque quan van anar a l'escola no s'els informava correctament,d'ahí l'enquesta no ho relacionaven tant. Tambe es cert que els mes majors no practiquen quasi l'ecologia aunque en l'enquesta si que ho han relacionat.Sera per que quan eren jovens treballaven al camp i saben la relació entre desastres naturals i el canvi climatic.









I han preparat aquesta presentació