dilluns, 9 de juny del 2008

Canvi Climàtic i consum responsable

Al preguntar-li a la població de Bocairent si pensen que hi ha relació entre aquestes dues qüestions van respondre el següent:



Aquestes dades han estat analitzats per dos grups d'alumnes.

Javier, Joan i David de 3r B pensen:

Los más jovenes no están concienciados con el canvio climático tanto como los mayores de treinta años.

Los jovenes no están dispuestos a suprimir o a reducir el uso de las comodidades con las que están acostumbrados a vivir desde que nacieron.

En cambio los mayores si que están dispuestos a reducir el uso de energía porque están concienciados con ello y además supone un gran ahorro.

Porque ahora la gente es muy cómoda y para ahorrar energía y tener un consumo responsable hay que hacer cierto sacrificio y eso no le gusta. Además no están concienciados con la causa.





Si vols saber més sobre aquest tema, fixa't en aquesta presentació



Presentació realitzada per Javier, Joan y David


Ignaci, Salva i Josep de 3r A comenten el següent:



ANÀLISI DE L´ENQUESTA

-El 38% de les persones de 0-18 anys, pensen que hi ha relació entre el consum responsable i el cambi climàtic.

-El 36% de les persones de 18-30 anys,pensen que hi ha relació entre el consum responsable i el canvi climàtic.

-El 60% de les persones de més de 30 anys,pensen que hi ha relació entre el consum responsable i el canvi climàtic.


ANÀLISI DE LES RESPOSTES


-Les persones de 0-18,han contestat això,perquè si consumim molt,l´efecte hivernacle,serà major,per tant la temperatura de la terra anirà en aument.i estàn prou concienciades.

-Les persones de 18-30,han contestat això,perquè el canvi climàtic va en augment.Però aquesta gent no està tant concienciada com la gent més jove.

-Les persones de més de 30 anys,pensen també que el canvi climàtic va en augment,i aquestes persones són les que mçes ho saben,ja que duen més anys vivint,per tant saben com ha augmentat la temperatura terrestre.


Les persones que tenen més anys,estan més concienciades del canvi climàtic i el consum responsable,ja que duen tota una vida experimentan els canvis que sofreix la terra.En canvi els més jóves encara no están del tot concienciats,ja que moltes vegades malgasten mls productes...
Per aixó pensem que es imprecindible concienciar a la gent de que fer un consum responsable es molt important,i evitar l´emisió de diòxid de carboni.










Ells han preparat aquesta presentació


SlideShare | View | Upload your own


Presentacio realitzada per Ignaci, Salva i Joan