dilluns, 9 de juny del 2008

Canvi Climàtic i esgotament dels recursos

Al preguntar-li a la població de Bocairent si pensen que hi ha relació entre aquestes dues qüestions van respondre el següent:




Aquestes dades ens diuen que:


La gent major pensa que no te molta relacio peró els joves pensen que entre una cosa i latra hi ha molta relació. I entenen mes de eixe tema perque a la gent jove aixo no li interesa mol.

La gent no enten molt be la diferencia entre canvi climatic i el esgotament de recursos, sobre tot ñla gen major.

Els joves si que s'anteren mes perque es dona el tema en classe i en tens perque es diferiencia ademes son coses importans que devem saber.





Si vols saber més sobre aquest tema, fixa't en aquesta presentació




Treball realitzat per Elsa i Laura



Raquel, Ruth, Laura, Blanca de 3r ESO A,pensen que:

La gent de més de 30 anys, quan anaven a l'escola, no tenien la idea de que podia haver la posibilitat de que els recursos s'esgotaren i per aquesta raó no donaven la importància que requereix aquest tema tant important.

A la gràfica es pot observar que la gent si que asocia l'esgotament de recursos amb el canvi climatic perquè a la mateixa hora que s'esgoten els recursos està produint-se el canvi climàtic. També s'asocia perque cada vegada hia ha menys recursos (el petroli) com en queda poc el seu preu puja i el de moltes altres coses i açò fa que també estiga relacionat amb la política l'economia i la societat.

Els estudiants sóm els que més asociem el canvi climatic amb l'esgotament de recursos perquè a les classes ens informen i ens mentalitzen molt sobre aquests temes.